top of page
  • Foto van schrijverLies Fotografie

Een zomerse bruiloft met traditionele bruidsmeisjes en bruidsjonkers.

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen, Zeegse.
23 juli, 2022.


First look en fotoshoot bij de Zeegser Duinen

Midden in de zomer mocht ik de fantastische bruiloft van Wouter en Samira fotograferen.

Een bruiloft met een klein Amerikaans tintje; Wouter en Samira kozen er voor om echte bruidsmeisjes en bruidsjonkers te maken van hun beste vrienden. Wat een heerlijke plaatjes leverde dit op!


De bruiloft begon voor mij met de eerste ontmoeting tussen het bruidspaar en de bruidsmeisjes en

-jonkers bij de Zeegser Duinen. De spanning was voelbaar en het enthousiasme hing in de lucht.

Na deze fantastische first look en wat foto's met de groep was het tijd voor de fotoshoot met het stel, waarbij de liefde van het beeld spatte.Buiten ceremonie met uitzicht op de heide.

Terwijl wij nog bezig waren met de fotoshoot, verzamelde de gasten zich alvast op de plaats van de ceremonie. Met het mooie weer kon de ceremonie prachtig buiten worden gehouden, met uitzicht op de Zeegse heide. Toen het ja-woord was gezegd en de handtekening was gezet, was het tijd voor proosten en taart! Er werden lieve speeches gehouden en het bruidspaar werd even goed getest op hun kennis over elkaar.Trouwen in de kerk

Wouter en Samira wilden naast hun ja-woord tijdens de ceremonie ook hun ja-woord in de kerk zeggen. Dit deden ze tijdens een prachtige dienst met persoonlijke geloftes. Er werd gelachen en af en toe een traantje weggepinkt (guilty). Wouter werd traditioneel weggegeven door zijn moeder en Samira door haar vader. Ook de bruidsmeisjes en -jonkers maakten een bijzondere entree in de kerk.


Avondfeest in het Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Na de kerkdienst vertrokken we weer naar Fletcher hotel Zeegse Duinen, waar het avondfeest werd ingeluid met stukjes en een knaller van een openingsdans. Een prachtige dag waar de liefde vanaf spatte.

Wouter en Samira, bedankt dat ik fotograaf mocht zijn op jullie bruiloft!
Comments


bottom of page